Nu ai niciun articol în coșul de cumpărături
Viscri, Romania Mostar, Bosnia & Herzegovina Palangan, Iran Dhërmi, Albania

Date de securitate

ASIGURAREA CONFIDENŢIALITĂŢII ŞI RESPECTAREA REGULILOR GDPR

Scopurile pentru care îţi colectăm datele personale la înregistrarea contului sau la transmiterea unui e-mail către noi sunt: administrarea paginii web, trimiterea de către noi a unei parole şi păstrarea legăturii cu tine.

Îţi vei putea accesa şi actualiza datele personale în „Contul tău” din „Autentificare” în orice moment.

Informațiile utilizatorului pot fi furnizate la cerere către Poliție, instanțe judecătorești și Parchetul General, dar și unor instituțîi și organe abilitate conform legii, în urma unei cereri depuse de către acestea.

INREPERTA (S.C. SMUF S.R.L.) va putea furniza datele personale ale clienților sau potențialilor clienți altor entități cu care se găseşte în relație de parteneriat, cu condiția păstrării confidențialității şi cu oferirea garanției că datele personale sunt păstrate în siguranță conform legislației în vigoare, numai în baza unei confirmări prealabile a clientului sau a potențialului client.

Remedierea, corectarea, blocarea, ștergerea sau actualizarea datelor personale care nu sunt conforme, mai ales în cazul în care datele sunt eronate sau incomplete, poate fi exprimată prin contactarea INREPERTA (S.C. SMUF S.R.L.) la travel@inreperta.com.

Conform legislației în vigoare, Legea nr. 677/2001 cu referire la protecția persoanelor în raport cu prelucrarea datelor personale, și, începând cu 25 mai 2018, conform Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date („GDPR”), INREPERTA (S.C. SMUF S.R.L.) se obligă să respecte în stricte condiții de siguranță datele personale furnizate de client și potențiali clienți.

Prin aprobarea acestei notificări privind confidențialitatea, acorzi permisiunea INREPERTA (S.C. SMUF S.R.L.) de a-ţi prelucra datele personale în scopurile identificate.